en mini

tittade vad jag köpte på mässan i lördags, hur söt?
för er som inte ser så är det en plattång som är mini, blir varm på fem sekunder och väger ingenting. min älskling<3  mässan var annars väldigt bra, roliga visningar och massa saker att köpa, köpte även saltvattenspray och ett nagellack. imorgon är det gymnasiemässa, blir nog väldigt kul!

cypern 2010

bjuder på några få bilder från cypern, vet inte riktigt hur man vänder bilderna ;)
är hos emelie och sofia på deras jobb, väntar på att bror ska sluta jobba. Var ute med tjejerna och fikade förut, jätte mysigt<3 ikväll blir det att vara hemma och bror och ha det mysigt :)  imorgon skövde då, hur kul som helst! pusss

nu kör vi!

jag lever! nu jävlar ska jag ta tag i den här bloggen, alla tjatar på mig så nu ni! haha, önska mig lycka till!
hemma från cypern och tillbaka till skolan, så himla kul<3 Som ni kanske ser så flagar jag jätte mycket, använd inte cocos olja!  imorgon så är det skola till halv elva, ut och fika med brudarna och shoppa lite, sen hem till bror ska sova där och sen kanske bio med Alice :) och på lördag åker vi till skövde på make-up och hår mässa, hur kul som helst!?  nu ska jag sova, hör av mig imorgon, lovar? haha. puss på er

information

eh, jag tänkte bara att jag kanske borde informera er om en sak. tror inte det är så många av er som vet att jag åker på måndag, eller ja imorgon. ja, jag åker till cypern en vecka så ni vet och om ni jag inte svarar på sms så vet ni varför :) så ha det bra här hemma, för jag ska ha det jäkligt bra där borta och lovar att sola så det räcker åt er alla. puss!

salt

läser att det är flera stycken som går och kollar på filmen salt nu och att dom visar reklam för att den hade biopremiär 3 september och jag såg den för en vecka sen tror jag, haha! eller såg och såg, jag somnade, som till alla andra filmer jag ser. haha ;)

RSS 2.0