gårdagen

gårdagen var toppen. Jag och Patrik började dagen med en 3 mils lång cykeltur. Åkte sen hem och åt, solade, spelade kubb och fikade. På kvällen blev det grillning med patrik och hans kompisar plus emma, jätte trevligt och kom hem runt halv tre. Idag har jag lite skolarbete att göra, som jag skjutit på hela lovet. Imorgon är det back to school som gäller. I veckan ska jag fixa håret, köpa bikini och skor och packa för på fredag drar jag till Spanien.

påsk

idag åker min nya byxdress på. det är sommar

det är nu jag lever


sätt lite spets på tillvaron

satte på spets på mina gamla shorts, blev stor skillnad. Gillar't

ur min "flytta hemifrån låda"

jag har en såkallad "flytta hemifrån låda" där jag samlar saker som jag kommer ha i mitt blivande hem.
Och dessa fat är en favorit. Hittade dom på en aktion och sa till min pappa att han gärna fick köpa dom åt mig om dom inte blev för dyra. och det gjorde han, men billiga blev dom inte. men oj vad jag tycker om dom!
Invigt dom idag när farmor köpte mig en semla.
Min jobbgranne Stefan fick också en och fick låna ett fat av mig, jag sa tydligt till honom att vara rädd om den. När han ätit upp och skulle ge tillbaka faten snubblade han och tappade tallriken i backen, trodde jag, utan det var en svart plastsak han hade "tappat" bara gör att skrämma mig och jag trodde verkligen att han hade tappat mina fat i backen. Det är helt sjukt hur han kan skrämma mig, om och om igen.

hur skulle man kunna leva utan kärlek

fick nyss en bild från mina älskade vänner. Dom är på skolans gala som jag valde bort för att jobba men DAMM vad snygga ni är. Hur skulle jag kunna leva utan er, ni är så bra och ni gör mig så glad. så snygga, så roliga, så underbara. jag saknar er redan och längtar till måndag då jag äntligen får träffa er igen. glöm aldrig hur grymma ni är, och jag vill göra allt för att ni ska må bra. puss <3

när du faller, kommer du alltid kunna resa dig upp och må bra igen

'
dagen har varit en berg och dalbana känslomässigt. i skolan fick vi ett påskägg av Ellen hur sött som helst. TACK ♥
gick upp på stan två gånger, en sväng för lite shopping och en för första mjukglassen för i år. Mitt läxförhör gick åt helvete. Kom hem och Patrik kom hit, han överraskade mig med att han hade köpt chinos och en tröja som jag hade valt åt honom. Tröjan på bilden, hur snygg? bröt ihop totalt och p hjälpte mig upp. Blivit klar med engelskan, varit ute och sprungit, hämtat min byxdress och haft lite spa för mig själv. nu mår jag bra.

smulan

bestämde oss igår för en resa till Göteborg, om tre veckor åker vi tillbaka och hämtar våran nya familjemedlem. så efterlängtad. Har ni några förslag om vad hon ska heta?

varning för skrattrynkor


en uppsättning

låg och tänkte på en frisyr igår kväll. Så testade att göra den idag men lyckades sådär eftersom jag inte hade tid nog. Det jag inte tänkte på var att vi hade estetisk verksamhet idag och Tova skulle göra en frisyr på mig idag.

för du ger mitt liv lite extra glans

jag har legat här ett tag och försökt komma på något bra att skriva, men det går inte.
men bilden visar en liten bit av den otroligt söta Patrik som jag har lyckan att leva tillsammans med.
Ingen är lyckligare än mig.

till sommaren

beställde denna byxdress igår, blir min i slutet av April, sen kan sommaren bara komma.

trevligt sällskap, röda naglar och två vinglas

min helg har varit mycket mer än bra. min bästa vän tova kom hit igår, jag visade henne askersunds alla mataffärer och vi kom hem med mat till vår räkpaj, vår misslyckade kolapaj och även ett x antal kilo godis. vi knäppte några bilder och när den sista av dessa bilder togs skulle tova av någon anledning hoppa med ett vinglas i handen och bara en hundra del senare hade jag glasets innehåll på min rygg.
idag hade vi tänkt få en del plugg gjort men istället åt vi godis och färgade ögonbryn och fransar, min egen åsikt är att det var ett mycket bättre slut på denna helg än vad engelska arbetet skulle ha varit.

RSS 2.0