give me a hat

vart marieberg med patrik idag. kom hem med en hatt,blus och ett par skor och även ett brutet kortstopp.

stopp

jag har både kortstopp, foundation och puder stopp och även platt och locktångsstopp.
kortstopp att jag inte får handla med mitt kort efter att ha gjort av med lite för mycket pengar sista tiden. Foundation stopp för att låta min hy få ta igen sig. och platt och locktångstopp för att inte slita på mitt hår vilken gäller tills jag klippt mig. haha. kom också på mitt godis stopp, kan säga att det går bra men långsamt! inte ens en månad, herregud. 11 månader kvar, hej och hå.
sitter i skolan och jobbar med grammatik. efter har vi naturkunskap och sedan ska jag åka hem och umgås med världens bästa.  imorgon är jag ledig och på fredag ska jag och tova på bio och äta sushi, jätte mysigt. glad att jag har dig tovis ♥

favoritplats

två bilder från min favoritplats. mitt hem med mitt lilla lejon. där vill jag vara nu

hjärta


För du visar mig vad kärlek innebär

pepparkakor

sitter och mumsar pepparkakor och väntar på att mormor ska komma, pepparkakor är det bästa jag vet! eller ja, efter patrik och efter mina vänner, att shoppa, min familj. okej då, men goda är dom och jag får inte nog!

väntan

idag har jag varit duktig, på min håltimma gick jag till gymmet och nyss haft idrott där vi spelade innebandy för allt vi hade. nu förtjänar jag en mazarin, sitter här och väntar på att få åka hem, det vill säga och 35 minuter. har kommit på att mina dagar mest består utav att vänta. vänta på bussen, vänta på lekioner, vänta på att sluta och vänta på bussen igen. och just nu väntar jag på helgen. pussss

jag ger all min kärlek

idag fick jag ett mms. en bild på mitt brorsbarn som håller på att gro, magiskt. ja det är sant jag ska bli faster igen och ingen är gladare än jag.

lisaplace

ska snart beställa tid hos frisören för att bli snygg i håret. funderar på att färga som lisa fast en aning blondare. grymt snyggt

Elin Kling

jag är så glad. min absoluta favorit har designat en egen kollektion för Hm. jag är total förälskad i klänningen och bara längtar längtar längtar.

"jag älskar dig"

fy fasen vad min sista kväll på 2010 var bra. umgicks med massa folk som fick mig att skratta. just innan tolvslaget fick jag för första gången höra dom tre underbara orden av min söta.  men min första dag på 2011 började inte bra, vaknade halv sju och hade så fruktansvärt ont, jag kunde inte ligga still,inte sova. åkte in till örebro, har någon muskelinflamation i bröstet.  idag är det bättre men gör ont och får inte anstränga mig för mycket.  imorgon ska jag och patrik åka på bio. En vecka kvar på lovet, nu ska jag ta vara på varje dag.

RSS 2.0